Derk Egeler
tel: 06 – 51 09 78 18

email: degeler@detransformatiegroep.nl

Wie is Derk Egeler?

In 2007 heb ik gekozen om werkelijk mijn hart te volgen en me te richten op de mens kant van organisaties en individuen. Of het nu gaat om directies of management teams, om afdelingen of individuen, ik ben er van overtuigd dat ieder mens, ieder team, iedere organisatie in staat is om zijn eigen gewenste verandering te realiseren, gebaseerd op eigen wil en vertrouwen.

Ik ben 20 jaar werkzaam geweest bij Bols Royal Distilleries, Grolsch, Remy-Cointreau en Amsterdam Rai. Van commercieel management (marketing/export) in de FMCG branche, doorgegroeid naar algemeen management, waar verandering, cultuur, ontwikkeling en resultaat, continu op de prioriteitenlijst hebben gestaan.

Mijn mensgerichte/coachende aanpak en het geloof in team-prestaties in combinatie met mijn resultaat gedrevenheid en pragmatisme heeft geleid tot hoge mate van motivatie, inspiratie en resultaat aan zowel de zachte kant als aan de harde kant van de organisaties waar ik gewerkt heb. Vanaf 2008 werkzaam in consultancy, eerst bij Human Logic en sinds 2011 partner van de Transformatie Groep.

Het verbinden van mensen met zichzelf en met elkaar, het bij elkaar brengen van teams en ze weer in beweging zetten, hen te motiveren en te inspireren en hen het geloof en vertrouwen te geven in eigen kunnen.
De natuur speelt daarbij voor mij een cruciale rol in: immers, in de natuur is alles met elkaar verbonden…!

Sinds begin 2010 heb ik zitting in het bestuur van de Foundation for Natural Leadership, waarvan als voorzitter sinds 2012.

Opleiding: Doctoraal Bedrijfskunde Erasmus Universiteit Rotterdam. MMS gecertificeerd coach

www.detransformatiegroep.nl